Søkeresultat

Filtrer

Kategorier

Merker

Personvernerklæring

I denne personvernerklæringen kan du lese hvordan Flak AS ivaretar sine kunders personopplysninger. Flak AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Behandling av personopplysninger på www.flak.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Flak AS behandlinger av personopplysninger på flak.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med gratistjenester, for eksempel å motta eller å melde seg på vårt nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget for dette er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Når du imidlertid handler en vare i nettbutikken vil vi behandle personopplysninger om deg nødvendig for å gjennomføre kjøpet i henhold til de kravene som kreves med tanke på levering og betaling.

Hva bruker Flak AS kunders personopplysninger til?

Utover de personopplysningene Flak AS trenger for å kunne sende og ta betalt for kundens vare, ønsker Flak AS å tilby tjenester og produkter tilpasset kundenes interesser. Opplysninger fra våre kunder med tanke på deres tidligere kjøp kan danne grunnlag for en slik type markedsføring gjennom bruk av analyseverktøy og målrettet markedsføring. Denne kundeinformasjonen benyttes kun for å ivareta vårt kundeforhold med vår kunder, samt forenkle og utvikle våre nettsider med bedre løsninger.

Nyhetsbrev
Flak AS sender ut nyhetsbrev cirka 4-6 ganger per måned via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. MailChimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Databehandlere

Flak AS har underleverandører og har inngått avtaler om databehandling med disse. Databehandleravtalene regulerer håndteringen av personopplysningene som Flak AS deler med sine underleverandører. Flak AS sine databehandleravtaler er utformet i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Bruk av informasjonskapsler (cookies) og andre analyseverktøy

Flak AS ønsker å ivareta en god brukeropplevelse når våre kunder besøker flak.no. Derfor benyttes både informasjonskapsler og analyseverktøy for å gi våre gjester en bedre kundeopplevelse gjennom å forstå hvordan våre kunder bruker nettsidene.

Hva er en cookie og hvordan benyttes disse?
En «cookie» er en liten tekstfil som lagres på din pc. Nettstedet den kom fra bruker "cookien" til å kjenne deg igjen og se hva du gjør mens du besøker nettstedet. Det er også vanlig å lagre valg og innstillinger du har gjort på nettstedet i en "cookie". Informasjonen vi samler inn via "cookies" bruker vi til å analysere besøkstrender, slik at vi kan se om nettstedet fungerer slik det skal og til å forbedre nettstedet.

Vi bruker også cookies for å kunne gi deg en enklere netthandel med tilgang til login, handlekurv, gjennomføring av kjøp og automatisk visning av relevante produkter på din side. Vi bruker også cookies til statistiske formål for å lære om hva våre kunder er opptatt av, slik at vi kan gjøre nettsiden vår enda mer brukervennlig.

I informasjonskapslene (cookies) vil det bli lagret opplysninger som: IP adresse, valgt nettleser, operativsystemer, hvilken bredbåndleverandør man benytter, samt data over besøkte under-sider og dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Dine rettigheter

Innsyn og endring av kundeopplysninger
Flak AS oppretter kun nye kundeforhold ved at kunden sender inn en søknad i forkant. Dersom kunden godkjennes vil kunden få tildelt nødvendig påloggingsinformasjon til vår nettbutikk per e-post .

Når en er opprettet som kunde hos Flak AS har en rett til å få innsyn i og å endre de kundeopplysninger Flak AS har registrert. Endring av kundeopplysninger må da ha den hensikt å oppdatere feilaktige opplysninger som medfører at betaling, levering eller kommunikasjon blir feilaktig.

Følgende data ivaretas på våre kunder i vårt forretningssystem: 

  • Firmanavn og firmaadresser
  • Mobilnummer til bedrift eller kontaktansvarlig
  • Telefonnummer til bedrift
  • E-post til bedrift eller kontaktansvarlig
  • E-post for mottak av faktura til bedrift
  • Organisasjonsnummer
  • Kundens websideadresse
  • Navn på kontaktansvarlig ved bedriften
  • Tilgangsinformasjon til flak.no

Av denne informasjonen eksponeres kun

  • Firmanavn og firmaadresse
  • Kundenr.

på www.flak.no "Mine Sider".

I tillegg eksponeres jevnlig (1 x pr 6 mnd) et webformular etter innlogging på www.flak.no for den enkelte kunde. Dette formularet har som hensikt å få kunden til å endre og/eller godkjenne de opplysninger Flak AS har registrert på sitt kundekort i vårt forretningssystem. I dette formularet forespør vi en godkjenning / endring på:

  • Firmanavn
  • Leveringsadresse og postnr./sted
  • Fakturaadresse og postnr./sted
  • E-post faktura adresse
  • Navn på ansvarlig innkjøper
  • Mobilnr til ansvarlig innkjøper
  • Navn på kontaktansvarlig i bedriften
  • E-post til kontaktansvarlig i bedriften
  • Organisasjonsnummer til bedriften
  • Telefonnummer til bedriften

Når kunden endrer og/eller godkjenner/samtykker dette webformularet vil dette bli oppdatert i vårt forretningssystem.


Slette
I henhold til det nye lovverket (GDPR) har du som kunde rett til å få kundeopplysninger slettet så lenge det ikke er et lovkrav som krever at opplysningene er lagret inntil foreldelsesfrist. Husk at det er strenge krav til verifisering av korrekt identitet. Flak AS må være sikker på at de kommuniserer med rette eier av personopplysningene. Utlevering av slike data skjer kun til den registrerte kontaktansvarliges e-postadresse i vårt forretningssystem.

Flak AS gjør oppmerksom på at et slettet kundeforhold hos Flak AS innebærer også at en ikke lenger kan handle på www.flak.no eller manuelt via vår salgstelefon. 

Henvendelser angående personvern

Dersom du har henvendelser angående personvern, eller lurer på noe, kan du henvende deg til personvern@flak.no .

Eksterne lenker om GDPR og personvernlovgivning

Datatilsynet

Kontakt

Flak AS
Skibåsen 37
4636 Kristiansand S
Telefon:
+ 47 38 05 66 00
Faks:
+ 47 38 14 84 10
Org.nr:
913308492